A TRIBUTE TO DAVID BOWIE 2016

Op 23 en 24 juli 2016 hadden Maverick en Gaia een geslaagde date gehad in BRNO Tsjechië. De weken er na waren erg spannend maar Gaia groeide als kool... op de echo waren 6 pupjes gezien dus het was een zeer geslaagde dekking.

Op 23 september 2016 s'morgens om 07.35 kondigde zich de eerste pup aan... 6 uur en 11 pupjes later lag de werpkist vol met 7 reutjes en 4 teefjes allemaal gezond,allemaal met ridge en zonder DS.

Inmiddels zijn we ruim 2 jaar verder en hebben alle 11 de pups zich ontwikkeld tot prachtige vriendelijke stabiele honden, waar hun eigenaren dagelijks veel plezier aan beleven.

We weten nu ook meer over de gezondheid van de pups.Alle pups zijn vrij van DM dragen geen Liver en geen Blauw en zijn vrij voor EOAD dmv. hun vrij geteste ouderdieren.

Pup roze is inmiddels al geröntgend: heupen HD A1 ellebogen ED 0/0.

Pup pink is op JME getest en is jme N/N (vrij)  zij zal t.z.t nog geröntgend gaan worden.

Pup blauw: reu  werd op 4 mnd  verdacht van een OCD linkerschouder al hiewel het beeld (Xray) niet eenduidig was maar is daaraan toch geopereerd. Is inmiddels weer gezond verklaart.

Pup groen heeft vermoedelijk een pollen allergie en is hier voor onder behandeling. Hij is ook getest op JME en is N/N (vrij).

Pup rood is JME getest en is jme/N (drager).

Pup geel is op JME getest en is jme/N (drager) zij zal t.z.t  nog geröntgend gaan worden.

De andere pups doen het verder prima en er zijn voor zover geen bijzonderheden.